U bent hier: Home / Tot uw dienst / Mobiliteit / Participatie

Participatie

De gemeente Jette moedigt burgerparticipatie bij mobiliteitsgerelateerde projecten aan. Daarom werd beslist om de Jettenaren steeds meer te betrekken bij studies rond de heraanleg van bepaalde wijken of straten in de gemeente.

Dit zijn de verschillende mobiliteitsprojecten die momenteel lopen en waarbij de burgers inspraak krijgen:

Heraanleg Léon Theodorstraat


Leopold I-straat, Tilmontstraat en P. Michielsstraat: invoering eenrichtingsverkeer


Heraanleg Odon Warlandlaan

Evaluatie schoolstraat J.-B. Verbeyststraat

Klik hier om het evaluatieformulier van de schoolstraat J.-B. Verbeyst in te vullen, enkel bestemd voor de buurtbewoners (G. Van Huyneghemstraat, J.-B. Verbeyststraat, F. Couteauxstraat, Léon Theodorstraat en de Smet de Naeyerlaan).


Mobiliteitsstudie: F. Lecharlierlaan en omgeving

  • De wijk vandaag: Maandag 2 maart 2020
    Klik hier om het verslag van de workshop te raadplegen
  • De wijk morgen (deel 1): Dinsdag 6 oktober 2020
    Klik hier om het verslag van de workshop te raadplegen
  • De wijk overmorgen: Rekening houdend met de opmerkingen en suggesties uit de eerste twee workshops en na tellingen van voertuigen op strategische plaatsten, heeft het studiebureau een definitief scenario uitgewerkt dat zal voorgesteld worden tijdens een derde en laatste participatieve workshop. Na afloop daarvan krijgt ook het College de kans om zich over dit scenario uit te spreken.

Deze laatste workshop vindt virtueel plaats op dinsdag 2 maart, van 19u tot 21u. Wie wenst deel te nemen, wordt vriendelijk gevraagd om zijn aanwezigheid te bevestigen via mobilite-mobiliteit@jette.irisnet.be. Na inschrijving ontvangt u de agenda van de workshop, samen met een Teams-link om u online te connecteren.


Herinrichting J. Vandevleetstraat