U bent hier: Home / Tot uw dienst / Huisvesting

Huisvesting

Lojega

Sinds verscheidene jaren ondergaat de Brusselse immobiliënmarkt een moeilijke evolutie. De verkoop- en huurprijzen stijgen constant, waardoor de bewoners meer en meer moeilijkheden ondervinden om een behoorlijke woning te vinden tegen een redelijke prijs.

Lojega - Lees verder...

Gemeentelijke woningen

De inschrijvingen in het register van de kandidaturen voor een gemeentewoning zijn opgeschort sinds 5 februari 2019.

Gemeentelijke woningen - Lees verder...

Sociaal Verhuurkantoor (SVK)

Het Sociaal Verhuurkantoor (SVK), opgericht door de gemeente Jette, het OCMW en de Lojega, is een van de middelen die door het gemeentebestuur wordt aangewend om het aantal woningen tegen beperkte prijzen op het Jetse grondgebied te verhogen.

Sociaal Verhuurkantoor (SVK) - Lees verder...

Woningfonds van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Het Woningfonds van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest biedt gezinnen met een beperkt inkomen de kans op een hypothecair krediet, voor energieprestatieverhogende renovatiewerken of huurwaarborg.

Woningfonds van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest - Lees verder...

citydev.brussels

De Gewestelijke Ontwikkelingsmaatschappij voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest 'Citydev.brussels' heeft 3 opdrachten: bedrijfsruimten creëren (economische expansie), voor iedereen betaalbare woningen bouwen (stadsvernieuwing) en woningen en bedrijven verenigen in dezelfde wijk (gemengde projecten).

citydev.brussels - Lees verder...

Een verhuis organiseren

Bij een verhuis moet u rekening houden met tal van praktische details en eraan denken om op tijd bepaalde administratieve stappen te zetten. Ziehier een lijstje dat u daarbij kan helpen.

Een verhuis organiseren - Lees verder...

Praktische Gids om een woning te vinden in Jette

Het zoeken naar een niet te dure en kwaliteitsvolle woning is vaak een lang en moeilijk proces dat veel energie vergt. De gemeente Jette wil haar inwoners helpen om een publieke woning te vinden in Jette en omstreken en de bestaande steunmaatregelen voorstellen voor het zoektocht naar een woning op de privémarkt.

Praktische Gids om een woning te vinden in Jette - Lees verder...