U bent hier: Home / Vrije tijd / Senioren / De activiteiten voor de senioren

De activiteiten voor de senioren

Eind november trekken de Jetse senioren naar het IJssculpturenfestival in Brugge.

28 november 2018

Seniorenuitstap IJssculpturenfestival Brugge

Deze daguitstap start op het Kardinaal Mercierplein waar we om 8.15u de bus richting Brugge nemen. Daar ter plaatse bezoeken we voor de middag het IJssculpturenfestival. We laten ons meeslepen door dit adembenemende schouwspel van kristal, projectie en muziek en ontdekken hoe ijs zich door het licht openbaart.
Na de lunch is het tijd voor de chocoladewandeling. Een gids neemt ons mee op een smakelijke zwerf- en ontdekkingstocht langs ontelbare chocoladeboetiekjes waar we onze smaakpapillen verwennen met heerlijke chocolade.
Na de wandeling kan iedereen nog tot 17u wat rondkuieren in de Brugse binnenstad. De terugkomst in Jette is voorzien om 18.30u.
 

Uitstap IJssculpturenfestival Brugge
Woensdag 28 november
Prijs: 45 € (bus, toegang IJssculpturenfestival, lunch, gids en 5 proevertjes inbegrepen)
Inschrijvingen: vanaf 7 november, enkel op woensdag en vrijdag, van 8.30u tot 14u, bij dienst Senioren - 02.423.12.67 - cademeyer@jette.irisnet.be

 

28 en 29 november 2018

Inschrijvingen Seniorenkerstfeest

Het traditionele seniorenkerstfeest vindt opnieuw plaats in de Gemeentelijke feestzaal op twee opeenvolgende namiddagen, meer bepaald op 11 en 12 december. Het programma is telkens identiek en de voorstellingen zijn tweetalig. Wie zin heeft in een gezellige en vermakelijke namiddag, moet zich inschrijven op woensdag 28 november, van 10 tot 12u, of op donderdag 29 november, van 13u tot 15u, bij de dienst Franstalige senioren op de 2de verdieping van het bijgebouw van het Gemeentehuis van Jette, Wemmelsesteenweg 100.


 

Inschrijving seniorenkerstfeest
Woensdag 28 november, van 10u tot 12u, en donderdag 29 november, van 13u tot 15u
Wemmelsesteenweg 100
(bijgebouw Gemeentehuis – 2de verdieping)