U bent hier: Home / Actualiteit / Repair Café Jette hervat in CBO

Repair Café Jette hervat in CBO

Afspraak elke 4de zondag van de maand op het Repair Café waar u uw defecte toestellen en voorwerpen kan laten herstellen. Repair Café Jette start het jaar 2023 met 15 vrijwilligers.

Ontdek de gedetailleerde agenda op de pagina https://cbo.brussels/agenda/

Het Repair Café, dat zijn vrijwillige herstellers die uw defect toestel of voorwerp onder handen nemen. Zo helpen ze de overconsumptie tegen te gaan. Herstellen en hergebruiken verlengen niet alleen de levensduur van de toestellen en voorwerpen, maar verkleinen ook de afvalberg, verminderen het gebruik aan grondstoffen en aan energie en beperken de CO2-uitstoot.

Wat kunnen we laten herstellen bij Repair Café?

  • (Propere) voorwerpen en hun accessoires: juwelen, kledij en textiel, uuwerken, kleine huishoudtoestellen, informaticamateriaal (laptop, PC, tablet,...), audio (radio, Hi-Fi, CD-speler,...), lampen,...
  • Breng de accessoires mee: afstandsbediening, lader, kabels, batterijen, gebruiksaanwijzing, CD of DVD om te testen.
  • Gevaarlijke voorwerpen worden geweigerd en alle toestellen en voorwerpen moeten terug meegenomen worden, zelfs als ze niet hersteld zijn.

Vrije bijdrage

De financiële bijdrage is vrij (er staat een spaarvarken aan de inkom). Met uw bijdrage kunnen de organisatoren klein materiaal kopen voor de herstellingen.

Meer info

Stuur een mail of surf naar hun website https//cbo.brussels/repair-cafe-jette

Repair Café Jette
Elke 4de zondag van de maand, van 14u tot 17u
CBO - Jetsesteenweg 407
repaircafejette@gmail.com