U bent hier: Home / Actualiteit / Gemeentelijk Jaarverslag in een nieuw jasje

Gemeentelijk Jaarverslag in een nieuw jasje

Wist je dat Jette 9 parken en bossen telt? Dat 38 de gemiddelde leeftijd van de Jettenaar is? Dat het College van Burgemeester en Schepenen op 1 jaar tijd 6.465 beslissingen neemt en dat het meeste geld naar het onderwijs gaat? Dit en veel meer ontdek je in het Gemeentelijke Jaarverslag, dat voor deze editie in een nieuw jasje gestopt werd.

Het gemeentebestuur is een gigantische onderneming en organisatie. Met meer dan 600 werknemers en een budget van bijna 100 miljoen euro, krijgt de bevolking een waterval aan diensten geleverd. Van vanzelfsprekende zaken zoals het onderhoud van de leefomgeving of het afleveren van identiteitskaarten tot meer verrassende aspecten zoals lokale bemiddeling of activiteiten voor senioren. Het Jaarverslag geeft u een volledig overzicht van de werking van het Gemeentebestuur, boordevol interessante cijfers.

Het jaarverslag omvat de periode van juli 2018 tot juni 2019. Enkele thema’s die aan bod komen: Jette in enkele cijfers; het beheer van de gemeente; de top 10 van de gemeentelijke realisaties; bijzonderheden en prioriteiten; de partners van het gemeentebestuur,…

Benieuwd om uw gemeentebestuur op een andere manier te leren kennen? U kan hier het Jaarverslag 2018- 2019 downloaden.