U bent hier: Home / Actualiteit / Oproep voor tuineigenaars rond Boudewijnpark

Oproep voor tuineigenaars rond Boudewijnpark

De gemeente Jette en Brusseau zijn op zoek naar personen die het project Brusseau Bis (2021-2023) rond Geïntegreerd Regenwaterbeheer (GRB) willen onderschrijven en hulp wensen bij de realisatie van de nodige aanpassingen hiervoor in hun tuin.

Het project Brusseau Bis (2021-2023), gefinancierd door Innoviris, wil het Geïntegreerd Regenwaterbeheer (GRB) op een co-creatieve manier herdenken om de risico’s op overstromingen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest te beperken en het regenwater in de stad een plaats te geven in de stad. De bedoeling is het regenwater te gebruiken om tuinen en groene ruimten te besproeien in plaats de riolen te overbelasten.

De oproep voor personen die in het project willen stappen is in de eerste gericht aan de Jettenaren die rond het Koning Boudewijnpark en het Dielegembos wonen. Uiteraard kunnen personen die elders in Jette wonen zich ook opgeven voor de activiteiten.

Geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar stadsaanleg@jette.brussels, bel naar 0479.415.277 of vul het onlineformulier in.