U bent hier: Home / Actualiteit / 'Jettenaren van de wereld'

'Jettenaren van de wereld'

De serie ‘Jettenaren van de wereld’, die u elke maand terugvindt in Jette Info, viert haar derde verjaardag! Van de 178 nationaliteiten die onze gemeente telt, passeerden al 24 de revue. Nog 154 te gaan dus! En welke personen en landen de volgende maanden aan bod komen, kan u als lezer mee bepalen.

In de serie ‘Jettenaren van de wereld' schetsen we elke maand een portret van een Jettenaar van buitenlandse origine. De bedoeling van de serie is de persoon zelf en zijn of haar geboorteland wat beter te leren kennen. Het is dus belangrijk dat die persoon nog banden heeft met het land van herkomst of dat hij of zij er ten minste levendige herinneringen aan overhoudt. Kent u zo iemand of bent u zelf de geknipte persoon voor een portret in de serie, neem dan contact op met de dienst Communicatie van de gemeente via communicatie@jette.irisnet.be.

Op deze wereldkaart ziet u van welk Europees, Afrikaans, Amerikaans of Aziatisch land de Jettenaren van de wereld die reeds aan bod kwamen afkomstig zijn. Hun verhaal kan u nog eens nalezen door te klikken op hun naam onderaan de foto van de desbetreffende persoon.