U bent hier: Home / Actualiteit / Een probeerruimte voor Jetse starters

Een probeerruimte voor Jetse starters

Sinds november stellen hub.brussels en de gemeente Jette een commerciële ruimte onder de naam 'Auberge Espagnole' ter beschikking van nieuwe ondernemers. Het idee is eenvoudig: kandidaat-ondernemers hun concept laten uittesten in een pop-upwinkel voor ze de grote sprong wagen.

Kandidaturen: tot 17.01

De winkelruimte waarover Auberge Espagnole beschikt in Jette bevindt zich in de Léon Theodorstraat 22. De eerste pop-up store die er zich heeft geïnstalleerd is ‘D’Almeida-House of Socks’, een winkel met kousen van katoen, fil d’Ecosse en wol, al­lemaal made in Europe. Daarna volgen andere pop-upwinkels, misschien wel die van jou?

Wil je je eigen onderneming uit de grond stampen, maar aarzel je om de sprong te wagen? Stel je dan kandidaat voor de Jetse Auberge Espagnole. Alleen of samen met andere ondernemers in spe, beschikken de kandidaten over een commerciële ruimte van 50 m² voor een maandelijkse huurprijs van 350 euro. Ze kunnen ook een beroep doen op gepersonaliseerde coaching in de sector van hun keuze. De kandidatu­ren voor de commerciële incubator zijn open van 6 december 2021 tot 17 januari 2022 om 12u. Meer info hierover vind je op hub.brussels.

Ingevolge de huidige gezondheidsmaatregelen is de officiële inhuldiging, die voorzien was voor donderdag 16 december, jammer genoeg afgelast.

Auberger Espagnole hub.brussels in Jette
Léon Theodorstraat 22