U bent hier: Home / Actualiteit / 10.05: Opendeurdag van het Leefmilieu - Geannuleerd!

10.05: Opendeurdag van het Leefmilieu - Geannuleerd!

‘Als de natuur opduikt in de stad…’ is het ietwat mysterieuze thema van de tweejaarlijkse Opendeurdag van het Leefmilieu. Dit evenement staat als naar gewoonte bol van interessante activiteiten en leuke animatie voor stadsmussen van alle leeftijden. Maar voor enkele van die activiteiten moet u zich wel op voorhand inschrijven...

Activiteiten op inschrijving (klik op de activiteit om het bijhorende inschrijvingsformulier te openen):

  • Ontdekkingstocht per fiets door de gemeente, met bezoek aan diverse burger- en gemeentelijke initiatieven. 11u – vertrek: gemeentelijke dienst Beplantingen.
  • Geleide wandeling in reservaat het Poelbos en het moeras van Jette. Van 14u tot 16u – vertrek: gemeentelijke dienst Beplantingen.
  • Pluk en bereiding van eetbare wilde planten. Van 10.30u tot 12u (zoute bereidingen) en van 14u tot 15.30u (zoete bereidingen).
  • Muzikale gezinswandeling met accordeonist (FR, vzw ‘Les 3 lézards’). 15.30u – vertrek: gemeentelijke dienst Beplantingen.

Opgelet: schrijf u enkel in als u zeker bent van deelname, zo laat u anderen ook de kans om zich in te schrijven. Na uw inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail met praktische info en een telefoonnummer voor het geval u er alsnog niet kan bij zijn.

Opendeurdag van het Leefmilieu
Zondag 10 mei 2020, van 10u tot 18u
Gemeentelijke dienst Beplantingen
Laarbeeklaan 120
Gratis