U bent hier: Home

Nieuws uit onze gemeente

Jette Stream

Jette Stream

Op 25 mei wordt de aftrap gegeven van het nieuwe seizoen van Jette Stream. Deze aperitiefconcerten op vrijdagavond zijn intussen een echte traditie geworden voor vele Jettenaren. Dansbare muziek, een originele drankkaart, foodtrucks en een gemoedelijke sfeer, dat zijn de ingrediënten van de gesmaakte cocktail van Jette Stream.

Jette Stream - Lees verder...

Afvalbeheerplan en Zoniënwoud: geef uw mening!

Afvalbeheerplan en Zoniënwoud: geef uw mening!

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest onderwerpt de ontwerpen van het 'Hulpbronnen- en Afvalbeheerplan' en het 'Beheerplan voor het Brussels gedeelde van het Zoniënwoud' aan een openbaar onderzoek. Wie wenst te reageren of zijn mening kwijt wil over deze materies, kan de openbare onderzoeken raadplegen via onderstaande links.

Afvalbeheerplan en Zoniënwoud: geef uw mening! - Lees verder...

Kids' Holidays: inschrijvingen zomervakantie 2018

Kids' Holidays: inschrijvingen zomervakantie 2018

De gemeentelijke dienst Jeugd en Sport organiseert jaarlijks het vakantiespeelplein Kids' Holidays tijdens de Paas- en de zomervakantie. De inschrijvingen zijn nu open voor de zomervakantie 2018.

Kids' Holidays: inschrijvingen zomervakantie 2018 - Lees verder...

30/05 en 27/06: 'Tattoo your bike'

30/05 en 27/06: 'Tattoo your bike'

Nu de lente in het land is, worden de fietsen weer massaal van stal gehaald. Naast de obligate opknapbeurt is een extra beveiliging van uw tweewieler misschien geen overbodige luxe. De Jetse preventiedienst kan u hierbij alvast een eind op weg helpen.

30/05 en 27/06: 'Tattoo your bike' - Lees verder...

27 mei 2018: Recipro'city

27 mei 2018: Recipro'city

Op 27 mei geeft Recipro’city afspraak op het Kardinaal Mercierplein om de verenigingen van het platform Beter samen leven te (her)ontdekken. Die zijn actief op tal van welzijnsdomeinen en bieden op Recipro’city allerhande animatie aan.

27 mei 2018: Recipro'city - Lees verder...

27 mei 2018: Straatkunstenfestival Voenk

27 mei 2018: Straatkunstenfestival Voenk

Voenk, dat is spektakel, acrobatie, humor en animatie. Al deze ingrediënten worden door elkaar gemengd tot een fantastische dag voor jong en oud. Dit jaar vindt dit straatkunstenfestival plaats op zondag 27 mei. Plaats van afspraak is het Kardinaal Mercierplein.

27 mei 2018: Straatkunstenfestival Voenk - Lees verder...

Inschrijvingen rommelmarkt Jaarmarkt

Inschrijvingen rommelmarkt Jaarmarkt

De grote rommelmarkt van de Jetse Jaarmarkt ligt dit jaar vast op 27 augustus. Inschrijven kan enkel bij de gemeentelijke dienst Handel op 21 of 28 juni.

Inschrijvingen rommelmarkt Jaarmarkt - Lees verder...

2, 9, 16 en 23 mei 2018: Vollenbike!

2, 9, 16 en 23 mei 2018: Vollenbike!

Met Vollenbike wil de gemeente Jette, in samenwerking met vzw Cyclo, de fiets op een ludieke manier in de kijker zetten. Vier woensdagnamiddagen kunnen jong en oud terecht op het Kardinaal Mercierplein voor fietsgerelateerde activiteiten, al dan niet samen georganiseerd met Jette Met, de wekelijkse duurzame markt die op datzelfde plein plaatsvindt.

2, 9, 16 en 23 mei 2018: Vollenbike! - Lees verder...

22.05 > 27.06: Hulp belastingaangifte

22.05 > 27.06: Hulp belastingaangifte

Van 22 mei tot 27 juni organiseren het gemeentebestuur en de FOD Financiën permanenties om u met uw belasting­aangifte te helpen.

22.05 > 27.06: Hulp belastingaangifte - Lees verder...

Wedstrijd 'Jette in de bloemetjes'

Wedstrijd 'Jette in de bloemetjes'

De zomers in Jette zijn al jaren prachtig en kleurrijk, onder meer dankzij de Jettenaren die hun kans wagen in de wedstrijd ‘Jette in de bloemetjes’.

Wedstrijd 'Jette in de bloemetjes' - Lees verder...

Fotowedstrijd 'Image de Jette in Beeld'

Fotowedstrijd 'Image de Jette in Beeld'

In de voetgangerstunnel van het Jetse station passeren dagelijks honderden pendelaars, studenten en voorbijgangers. Hoog tijd dus om deze tunnel wat aan te kleden. Dit is meteen het uitgangpunt van de fotowedstrijd ‘Image de Jette in Beeld’.

Fotowedstrijd 'Image de Jette in Beeld' - Lees verder...

Uitbreiding van de parkeersectoren

Uitbreiding van de parkeersectoren

Op 1 januari vervoegde Jette parking.brussels. Tegelijkertijd werden de parkeerregels aangepast. Op 2 april 2018 werden de parkeersectoren uitgebreid. Deze sectorisatie vormt een bijkomende oplossing voor de parkeerproblemen.

Uitbreiding van de parkeersectoren - Lees verder...