U bent hier: Home / Tot uw dienst / Bouwen en renoveren / Aanvraagformulier overstromingspremie

Aanvraagformulier overstromingspremie

Sinds kort kan de gemeente voor 80% (met een maximum van 400 euro) tussenkomen in de kosten voor het bestuderen van de meest adequate oplossing om in het geval van een overstroming de terugstuwing van water uit de riolering te voorkomen.

Deze studie moet uitgevoerd worden door een instelling die erkend is voor haar expertise in verband met rioleringen (Vivaqua,…) en omvat drie fases: de analyse van het probleem, de analyse van de kostenraming en het nazicht van de gerealiseerde werken. Voor meer inlichtingen over deze studie kan u mailen naar gebruikers@vivaqua.be of bellen naar 02.518.86.95 of 02.518.85.24.

Voorwaarden
Zowel huurders als eigenaars maken aanspraak op de gemeentelijke premie voor de studie. Het gebouw waarvoor u de premie aanvraagt, moet wel op Jets grondgebied liggen en gelegen zijn in overstromingsgebied. U kan de kaart met de overstromingsgebieden raadplegen op de website van Leefmilieu Brussel of op de dienst Duurzame ontwikkeling van de gemeente, waar u vanaf 15 juni 2015, en op afspraak, ook terecht kan met al uw vragen rond deze premie en om het aanvraagformulier af te halen.

Klik hier om het aanvraagformulier voor deze premie te downloaden.

Meer info:
Theodor 108 - dienst Duurzame ontwikkeling
Léon Theodorstraat 108, 3de verdieping
ddo@jette.irisnet.be – 02.422.31.03 of 02.422.31.12
 
Privacy

Privacy