U bent hier: Home / Actualiteit / 28/11: Duurzaam en eerlijk ontbijt (shift 8.30u volzet!)

28/11: Duurzaam en eerlijk ontbijt (shift 8.30u volzet!)

Na enkele soepbars werd vorig jaar het FT-ontbijt van onder het stof gehaald. Dit initiatief krijgt ook dit jaar een vervolgeditie. Op het menu: wit of meergranenbrood, rozijnenbrood met fairtraderozijnen en een buffet met een waaier aan gezond, duurzaam, biologisch en eerlijk beleg (kazen, confituren, smeerpasta’s,…) en dito fruitsap, thee en/of koffie. Kortom, pure verwennerij voor de smaakpapillen!

Het ontbijt vindt plaats op donderdag 28 november 2019 in de Polyvalente zaal van Theodor 108. Let wel: er zijn enkel nog plaatsen vrij voor de shift van 7.30u! Uitprikken is niet nodig, want het ontbijt wordt beschouwd als reguliere werktijd. Kom op tijd op de shift van je keuze, zo draag je bij aan een vlot verloop van het evenement!

Inschrijven kan vóór 20 november via e-mail naar pbeccaert@jette.irisnet.be, met vermelding van het uur waarop je wenst deel te nemen en of je kiest voor koffie of thee (kwestie van verspilling te vermijden…). Je kan ook bellen naar Patricia Beccaert (02.423.12.03) of een seintje geven aan je diensthoofd die de inschrijvingen zal centraliseren en doormailen.

Ontbijtteam zkt. versterking

Bij de organisatie van zo’n ontbijt komt heel wat kijken. Voor de voorbereiding van het evenement staat de personeelsbezetting op punt, maar op de dag zelf ontbreekt het de ploeg nog aan hulpkrachten, met name om te zaal vooraf klaar te zetten en het buffet aan te vullen tijdens de twee ontbijtshiften.

Zin om voor een paar uurtjes de handen uit de mouwen te steken? Geef dan een seintje aan de dienst Duurzame ontwikkeling-Leefmilieu (ddo@jette.irisnet.be - 02.422.31.01). Alvast bedankt voor je enthousiasme!  

Duurzaam en eerlijk ontbijt
Donderdag 28 november 2019, om 7.30u of om 8.30u (volzet!)
Theodor 108 (Polyvalente zaal)