U bent hier: Home / Actualiteit / Inschrijvingen Artiestenparcours d’Artistes 2019

Inschrijvingen Artiestenparcours d’Artistes 2019

Het Artiestenparcours is de jaarlijkse hoogmis voor de Jetse kunstenaars en kunstliefhebbers. Een heel weekend lang gooien de lokale kunstenaars de deuren van hun atelier open en tonen kunstcollectieven hun werk. Daarnaast wordt dit cultureel weekend opgeluisterd door (muzikale) animatie. Zin om deel te nemen aan de volgende editie? Aarzel dan niet om je voor eind november in te schrijven voor de jaargang 2019.

Noteer alvast 27 en 28 april 2019 in je agenda, want dan vindt de nieuwe editie plaats van het Jetse Artiestenparcours d'Artistes. Dit groots evenement biedt kunstenaars de kans om hun werk te tonen aan het grote publiek. Ben je een gepassioneerd artiest en wil je je schilderijen, foto's, beeldhouwwerken, tekeningen of overige kunstwerken tentoonstellen, beheers je een of ander ambacht, maak je deel van een kunstcollectief of ben je muzikant? Schrijf je dan in voor de 14de editie van dit kunstparcours. 

Het artiestenparcours krijgt ook een onlineversie. Daarom wordt de kunstenaars gevraagd om meerdere werken door te mailen bij hun inschrijving, of een website waar het oeuvre van de artiest te vinden is.

Ambachtslui en expoplaatsen

Ook tijdens de nieuwe editie zal een ambachtsmarkt georganiseerd worden om de deelnemende ambachtslui in contact te brengen met het grote publiek.

Daarnaast is er ook een specifieke oproep voor tentoonstellingsruimtes. Ben je zelf geen kunstenaar maar heb je wel een hart voor kunst? Dan kan je je woning een weekend lang openstellen als tentoonstellingsplaats. Dit kan een woonkamer, garage, tuin,... zijn. Om een tekort aan tentoonstellingsplaatsen te vermijden, dringen de organisatoren er bij de deelnemende kunstenaars op aan om zelf actief op zoek te gaan naar een expoplaats.

Inschrijvingen Artiestenparcours d'Artistes 2019

De inschrijvingen voor editie 2019 zijn gesloten.

Meer info: culture@jette.irisnet.be – 02.423.12.65