U bent hier: Home / Actualiteit / Op zoek naar een parkeerplaats? Al aan de stationsparking gedacht?

Op zoek naar een parkeerplaats? Al aan de stationsparking gedacht?

Hoewel meer en meer stadsbewoners opteren voor zachte mobiliteit, zoals openbaar vervoer of deelauto’s, hebben heel wat personen hun auto nog nodig. Een parkeerplaats vinden blijft echter een van de grootste frustraties. Weet dat de gemeente en de NMBS, in overleg, een beperkt aantal parkeerplaatsen op de stationsparking aanbieden tegen een voordeeltarief.

De renovatiewerken in de Léon Theodorstraat zijn volop aan de gang. Deze werken zullen de leefomgeving verbeteren en de infrastructuur van het openbaar vervoer vernieuwen, maar zullen ook een impact hebben op de wijkbewoners, met name op het vlak van mobiliteit en parkeergelegenheid. Om de omwonenden te helpen, voorzagen de gemeente Jette en de NMBS 50 parkeerplaatsen met korting op de stationsparking. Deze korting wordt nu ook opengesteld voor alle Jettenaren.

Op de parking van het station (kant Dupréstraat), bieden de gemeente en de NMBS parkeerplaatsen aan tegen een voordelig tarief van 45 € per maand. Zo moet u nooit meer op zoek naar een parkeerplaats. Opgelet: er zijn 50 parkeerplaatsen met korting beschikbaar.

Hoe kan je het abonnement met korting bekomen voor de parking van het station?

Je kan dit abonnement met korting bekomen bij de gemeente, dienst Financieel Beheer en Boekhouding, tijdens de openingsuren van het gemeentebestuur. Dienst Financieel Beheer en Boekhouding - Wemmelsesteenweg 100 - 02.423.13.16