U bent hier: Home / Actualiteit / OCMW zoekt uitbater voor cafetaria Viva! Jette

OCMW zoekt uitbater voor cafetaria Viva! Jette

Het Jetse OCMW is op zoek naar een partner die actief is in de sociale economie voor de exploitatie van de cafetaria van het centrum Viva! Jette.

Viva! Jette is een nieuw multifunctioneel project dat gedragen wordt door de Jetse Haard, het OCMW en het gemeentebestuur van Jette en dat verschillende activiteiten samenbrengt op eenzelfde plek. Zo bevinden zich op de verdiepingen 32 studio's, beheerd door de Jetse Haard in het kader van een gemeenschappelijk huisvestingsproject en op het gelijkvloers komt een infopunt waar alle Jetse senioren terecht kunnen. De bedoeling is om hen zo uit hun isolement te halen en sociale contacten aan te moedigen via de organisatie van activiteiten.

Concessie

In het project Viva! Jette is ook een cafetaria voorzien die toegankelijk is voor de gebruikers van het dagcentrum en de bewoners, maar ook voor wijkbewoners en bij uitbreiding alle Jettenaren. Voor de uitbating van deze cafetaria heeft het OCMW beslist een concessie uit te schrijven. Om de sociale opdracht van het OCMW van Jette te respecteren, zal de concessie volgens de wet van 26 maart 1999 betreffende het Belgisch actieplan voor werkgelegenheid enkel verleend worden aan een bedrijf dat actief is in de sociale economie.

Meer informatie over dit project vindt u in het bestek voor de concessie. Offertes kunnen tot 6 juni 2017 ingediend worden bij het OCMW.