U bent hier: Home / Actualiteit / Labolobo: virtueel contact houden

Labolobo: virtueel contact houden

Labolobo is een vzw die werkt rond sociaal contact en de strijd van stadsmensen, met name senioren, tegen isolement. In deze periode van afzondering spoort de vereniging iedereen aan om de aandacht op een andere manier te tonen.

Uw boodschap voor woonzorgcentra en senioren

Meer dan ooit hebben senioren behoefte aan sociaal contact, zelfs op afstand.

Een tekening, een gedicht, een brief, een wens, een filmpje, een foto, een lied of een vriendelijke boodschap... U kunt uw berichtjes toevertrouwen aan Labolobo (per e-mail of in de brievenbus), die ze doorgeeft aan de centra (bewoners en personeel) en aan de geïsoleerde senioren die de vereniging op de voet volgt.

Solidaire soep

Biowinkel Origins Bio Vrac maakt sinds enkele weken, speciaal voor oudere en/of geïsoleerde personen, elke dag soep van de onverkochte groenten van de dag ervoor. Labolobo besloot om met Origins Bio Vrac in zee te gaan en de soep door vrijwilligers met de tuktuk te laten leveren bij de geïsoleerde senioren met wie ze regelmatig in contact komen in het kader van hun activiteiten en samenwerkingen met medische huizen, sociale restaurants, het Centre d'Entraide de Jette, enz.

Kent u personen in nood of bent u zelf in dat geval? Neem dan contact op met Noémi (0474.12.91.97) of Giulia (0486.15.00.51) of stuur een e-mail naar info@labolobo.eu. Leveringen op dinsdag en donderdag, vanaf 21 april 2020.

Onlinecursussen

Tijdens de afzondering worden de cursussen yoga, tekenen, muziek, talen, coding en feldenkrais© online gehouden voor jaar- of trimesterabonnees.

Hebt u andere ideëen voor meer solidariteit en wederzijdse hulp? Aarzel dan niet om contact op de nemen via telefoon (0474.12.91.97 of 0486.15.00.51) of per e-mail (info@labolobo.eu).

Labolobo
The place to be... together
F. Lecharlierlaan 4
Facebook: @labolobo
www.labolobo.eu