U bent hier: Home / Actualiteit / Jette Info - 1 winternummer voor december en januari

Jette Info - 1 winternummer voor december en januari

Het winternummer van Jette Info staat online. Net zoals voor het zomernummer van juli en augustus, overbrugt dit winternummer de maanden december en januari.

De laatste jaren verscheen Jette Info 11 keer per jaar, al dan niet met een specifieke jaarmarkt- editie. Dit jaar zullen de december- en januari-editie ook gecombineerd worden in 1 nummer.

Goed voor het budget en het milieu

Deze aanpassing komt er voor verschillende redenen. De directe reden zijn de prijsstijgingen die ook de drukkerijen treffen. Zo is de prijs van het papier de afgelopen twee jaar verdubbeld! Er werd dus voor geopteerd om de 2 winternummers in 1 te bundelen. Dit zorgt voor een besparing van zowat 10%. Daarnaast heeft deze aanpassing ook een positieve impact op het leefmilieu. De krant wordt gedrukt op 25.500 exemplaren. 1 krant minder per jaar bespaart dus heel wat papier.

Eind december/begin januari zal u dus geen Jette Info ontvangen. De informatie over de initiatieven en activiteiten in januari ontdekt u reeds in deze krant. Wilt u op de hoogte blijven over het laatste nieuws in Jette? Surf dan zeker naar deze gemeentelijke website of naar de gemeentelijke Facebookpagina @1090Jette.

Ontdek het de nieuwe Jette Info