U bent hier: Home / Actualiteit / Good Move: de mobiliteit van morgen

Good Move: de mobiliteit van morgen

Good Move, het gewestelijke mobiliteitsplan voor de komende tien jaar dat begin april goedgekeurd werd door de Brusselse regering, ging op 17 juni in openbaar onderzoek. Nog tot 17 oktober kan u het plan raadplegen op goodmove.brussels of op het gemeentehuis.

Mobiliteit is een van de grootste uitdagingen voor de toekomst, en dat geldt zeker voor Brussel. Daarom lanceert de Brusselse regering Good Move, het ontwerp van het Gewestelijk Mobiliteitsplan, dat na het openbaar onderzoek definitief goedgekeurd wordt.

Openbaar onderzoek

Het Ontwerp van Gewestelijk Mobiliteitsplan Good Move maakt momenteel het voorwerp uit van een openbaar ,onderzoek en is te consulteren op goodmove.brussels en op Theodor 108 (Léon Theodorstraat 108, dienst Grondgebiedbeheer, 3de verdieping), op dinsdag en woensdag tussen 8.30u en 12u of op afspraak op donderdag tussen 14u en 18u. U kan uw reactie op het plan kwijt op de dezelfde website, bij Brussel Mobiliteit (directie Strategie, Vooruitgangstraat 80, 1050 Brussel) of het Jetse College van Burgemeester en Schepenen (Wemmelsesteenweg 100).

Meer info: www.goodmove.brussels