U bent hier: Home / Actualiteit / Fotowedstrijd: Achter de schermen van Jette Met

Fotowedstrijd: Achter de schermen van Jette Met

Deze zomer organiseren de gemeente Jette en Jette Met een fotowedstrijd met de duurzame markt als thema. Geïnteresseerden kunnen zicht melden bij de dienst Duurzame ontwikkeling - Leefmilieu.

De gemeente Jette en de duurzame markt Jette Met willen het boerenleven en de natuur op een artistieke manier in de kijker zetten met een heuse fotowedstrijd. De bedoeling is dat de organisatoren de deelnemers in contact brengen met de producent/marktkramer van hun keuze die ze gaan opzoeken in hun natuurlijke habitat en waar ze hopelijk van terugkeren met een schat aan ontdekkingen, vastgelegd op pellicule. Deze foto’s moeten een beeld geven van hoe het er achter de schermen van Jette Met aan toe gaat bij de groenten- en fruitteler, de bakker, de kaasboer, enz.

3 categorieën

De fotowedstrijd zelf loopt van 6 juni tot 6 augustus en richt zich tot drie leeftijdscategorieën: jonger dan 18, van 18 tot 60 jaar en 60-plus. Elke deelnemer mag tot drie foto’s indienen. Alle foto’s zullen te zien zijn op Jette Met van 6 september waar een jury – onder meer bestaande uit een professionele fotograaf en iemand van de gemeentelijke dienst Duurzame ontwikkeling - Leefmilieu – per categorie één winnaar zal aanduiden. Deelname aan de wedstrijd is volledig gratis.

Klik hier om het reglement van de wedstrijd te raadplegen.

Fotowedstrijd Achter de schermen van Jette Met
Inschrijvingen: ddo@jette.irisnet.be - 02.422.31.12 - online-inschrijvingsformulier