U bent hier: Home / Actualiteit / 30/03: Infovergadering over de MIVB-werken rond het kerkhof van Jette

30/03: Infovergadering over de MIVB-werken rond het kerkhof van Jette

In juli 2021 start de MIVB met de heraanleg van de openbare ruimte rond het kerkhof van Jette. De maatschappij kreeg hiervoor in 2017 een stedenbouwkundige vergunning, maar sindsdien zijn bepaalde inrichtingsprincipes geëvolueerd zodat er onlangs een wijzigingsvergunning voor ingediend is bij Urban Brussels. De volgende stap is een openbaar onderzoek, maar daarvoor al - op 30 maart 2021 om 18.30u - organiseert de MIVB een virtuele infovergadering voor de buurtbewoners.

Het project van de MIVB betreft de heraanleg van de de Smet de Naeyerlaan (tussen de Charles Woestelaan en de Guillaume De Greeflaan) alsook van de nabijgelegen Ontmijnerslaan, de Secrétinlaan en een deel van Jules Lahayestraat.

Virtuele infovergadering

Voor meer info over deze werken kan u de flyer van de MIVB raadplegen die aan de inwoners van de betrokken straten verdeeld werd. Er komt ook een videoconferentie op 30 maart 2021, van 18.30u tot 20u, om u de inhoud van de aanvraag tot wijzigingsvergunnning en de verschillende fases van de werf meer in detail voor te stellen. U kan eraan deelnemen via de app Zoom via deze link : https://zoom.us/j/97560561818 (klik op 'Launch meeting' en daarna op 'Join from your browser'). U zal daarna de code 014677 moeten aangeven.

Meer info
De buurtbewoners zullen tijdens de hele duur van
het project via huis-aan-huisbladen geïnformeerd
worden. Alle informatie zal ook beschikbaar zijn op
www.mivb.be. Rechtstreeks contact opnemen kan via het e-mailadres anne-marie.eelen@mivb.brussels of door te bellen naar 0800.21.640.