U bent hier: Home / Tot uw dienst / Duurzame ontwikkeling-Leefmilieu / Jette in de bloemetjes

Jette in de bloemetjes

De zomers in Jette zijn al jaren prachtig en kleurrijk, onder meer dankzij de Jettenaren die hun kans wagen in de wedstrijd ‘Jette in de bloemetjes’.

Blauwe regenDeze wedstrijd richt zich zowel tot nieuwelingen als tot de vertrouwde deelnemers van de wedstrijd. Er is slechts een voorwaarde: de bloemenpracht moet zichtbaar zijn vanaf de openbare ruimte. Jette in de bloemetjes vormt hiervoor de ideale gelegenheid! Dit jaar zal de jury trouwens bijzondere aandacht besteden aan de biodiversiteit en bestuivers, en nectarrijke planten een voorkeursbehandeling geven.

Een extra motivatie om je geluk te beproeven bij deze editie van ‘Jette in de bloemetjes’ zijn de mooie cadeaubons die er aan vasthangen. Wie meedingt naar zo’n fraaie bon en nog in de prijzen valt ook, mag rekenen op een beloning die in het teken staat van ontspanning en verwennerij.

De wedstrijd is naar goede gewoonte ingedeeld in verschillende categorieën, waaronder die van de Grote Prijs van de Jury, die het College van Burgemeester en Schepenen toekent aan een uitzonderlijke compositie die de aandacht van de jury trok.

Klik hier om je in te schrijven voor de wedstrijd 'Jette in de bloemetjes 2016'. De inschrijvingen lopen nog tot 15 juni 2018.

Meer info:
Gemeentelijke dienst Leefmilieu
Wemmelsesteenweg 100
02.422.31.01 – idesmet@jette.irisnet.be