U bent hier: Home / Tewerkstellings- en Vormingsforum

Tewerkstellings- en Vormingsforum

Hoewel de werkloosheid in het Brussels Gewest daalt sinds 2012, blijven tewerkstelling en vorming een grote uitdaging. De werkloosheidsgraad bedraagt nog steeds 15%. Jette, in samenwerking met het Jobhuis, wil haar rol spelen als tussenpersoon en werkzoekenden in contact brengen met werkgevers, met tewerkstellingsorganisaties en vormingen. Het eerste Jetse Tewerkstellings- en Vormingsforum op 21 juni 2018 past volledig in dit kader.

 

 

 

 

 


Donderdag 21 juni 2018, van 10u tot 17u

Welke jobaanbiedingen zijn er momenteel? Welke organisaties helpen de werkzoekenden bij hun zoektocht naar een job? Welke vormingen zijn een goede opstap naar een nieuwe job? Op deze en vele andere vragen zal het Tewerkstellings- en Vormingsforum een antwoord bieden. Hierbij richt het Forum zich niet alleen tot werkzoekenden, maar ook tot studenten, werknemers die zich willen heroriënteren, personen die zich willen vestigen als zelfstandige,…

Het Forum is de ideale gelegenheid om meer dan 40 tewerkstellings- en vormingsorganisaties te ontdekken op 1 plek. Daarnaast biedt het Forum ook nog workshops, lezingen, getuigenissen, animatie,…

Meer info: forum@jette.irisnet.be

Tewerkstellings- en Vormingsforum
Donderdag 21 juni 2018, van 10u tot 17u
Omnisportcentrum
Graafschap Jettelaan 3
1090 Jette

 

Permanentie cv­-advies

Wie hulp wenst bij het opstellen van zijn cv of het document er wat professioneler wil laten uitzien, kan langskomen bij de dienst Werk en Opleidingsproject van het Jetse OCMW: 

  • op 13/06, van 9u tot 11.30u
  • op 14/06, van 13.30u tot 16u
  • op 20/06, van 9u tot 11.30u

Specialisten ter zake zullen graag uw cv nakijken en verbeteren waar nodig en dankzij een pc en een printer (of breng eventueel een usb-sleutel mee) keert uw huiswaarts met een cv waar u ongetwijfeld mee zal scoren op het Tewerkstellings- en Vormingsforum!

Dienst Werk en Opleidingsproject
Léon Theodorstraat 108 (verdieping -1)
Meer info: 02.422.47.18