U bent hier: Home / Actualiteit / Werken Tram 9: hinder rond Koningin Astridplein

Werken Tram 9: hinder rond Koningin Astridplein

In het kader van de werken rond Tram 9, worden er belangrijke werken uitgevoerd rond het Koningin Astridplein. Tegelijkertijd worden ook de tramsporen voor Tram 19 op de Léon Theodorstraat en de Jetsesteenweg vernieuwd. Deze werken zullen verkeershinder met zich meebrengen.

Tramsporen Léon Theodorstraat en Jetsesteenweg

Van 3 juli tot 17 september zullen de tramsporen en de afwatering in de Léon Theodorstraat en de Jetsesteenweg vernieuwd worden. Deze werken zullen plaatsvinden in het gedeelte van de Léon Theodorstraat nr 15 tot de de Smet de Naeyerlaan. Door deze werken van de MIVB, Brussel Mobiliteit en verschillende nutsmaatschappijen zal het tramverkeer en het autoverkeer onderbroken zijn in de Léon Theodorstraat. Tram 19 wordt vervangen door een T-bus tussen de haltes Kerkhof van Jette en Simonis.

Meer info: www.mivb.be

Wissel en tramhalte kruispunt Jetselaan/Lakenselaan

Van 3 juli tot 31 oktober zijn er werken voor de aanleg van een wissel tussen tram 19 en de toekomstige tram 9, op het kruispunt tussen de Jetselaan en de Lakenselaan. Terzelfdertijd wordt de tramhalte ‘Spiegel’ heraangelegd en worden er tijdelijke bushaltes geplaatst op de Jetselaan. Deze werken zullen voor een onderbreking van de tramdiensten zorgen. Tijdens de maanden juli en augustus is een vervangbus ingezet. Ook het autoverkeer zal tijdens bepaalde periodes onderbroken zijn. De handelszaken op en rond het plein blijven steeds beschikbaar. Op 22 juni organi- seerden de MIVB, Brussel Mobiliteit en het Gemeentebestuur trouwens een infovergadering voor deze handelaars.

Meer info werken Tram 9:
ombudsmantram9@gmail.com
0800.94.001 (9u-12u)
www.tram9.brussels

 

Klik hier voor de presentatie van deze werven, zoals die werd voorgesteld op de infovergadering voor de handelaars van de Spiegelwijk, die plaatsvond op 22 juni in Jette.

Tevredenheidsonderzoek website www.jette.be

Tevredenheidsonderzoek website www.jette.be