U bent hier: Home / Actualiteit / Projectoproep ‘Living Jette’

Projectoproep ‘Living Jette’

U heeft ideeën die de gezelligheid in uw wijk kunnen verhogen? U wil het evenwicht verbeteren tussen de verschillende gebruikers van de openbare ruimte? U heeft een specifiek project in uw hoofd? Praat er dan over met uw buren, sla de handen in elkaar voor een project ‘Living Jette’ en bezorg ons uw project voor 11 april 2018. Als uw project geselecteerd wordt door de jury, zal het op ware grootte getest worden in aanloop van de Week van de Mobiliteit.

Jette lanceert een oproep onder de Jetse bewoners, verenigingen, scholen, handelaars, ondernemingen en wijkcomités die zich willen inzetten voor hun leefomgeving.

De openbare ruimte teruggeven aan de bewoners, de snelheid van het verkeer beperken, een plein een groen tintje geven, de verkeersveiligheid verhogen, een speelruimte creëren, een petanquepiste installeren,... Met enkele aanpassingen kan de leefomgeving in uw wijk een metamorfose ondergaan. Spreek erover met uw buren en lokale handelaars, verenig jullie en bedenk hoe jullie wijk gezelliger kan worden, met een evenwicht tussen de verschillende gebruikers.

De projecten moeten ingediend worden voor 11 april 2018.

Op maandag 12 maart kan u deelnemen aan een informatiesessie over Living Jette, om 18.30u in de Léon Theodorstraat 108.

Klik hier om het kandidatuurformulier te downloaden.