U bent hier: Home / Actualiteit / Fotowedstrijd 'Image de Jette in Beeld'

Fotowedstrijd 'Image de Jette in Beeld'

In de voetgangerstunnel van het Jetse station passeren dagelijks honderden pendelaars, studenten en voorbijgangers. Hoog tijd dus om deze tunnel wat aan te kleden. Dit is meteen het uitgangpunt van de fotowedstrijd ‘Image de Jette in Beeld’.

Deze fotowedstrijd loopt van 1 april tot 30 juni 2018, met als thema: ‘typisch Jette’. Alle Jettenaren kunnen deelnemen aan de wedstrijd. Iedere inwoner van Jette mag 3 recente originele foto’s van dorpsgezichten, natuur, gebouwen, mensen in actie en/of activiteiten op het grondgebied van Jette inzenden.

Een deskundige en enthousiaste 5-koppige jury zal de winnaars selecteren. De jury zal selecteren op basis van de originaliteit, de esthetiek, de kwaliteit en de emotie van de foto. In totaal zullen er 8 foto’s geselecteerd worden.

De winnende foto’s zullen op groot formaat vereeuwigd worden in de voetgangerstunnel van het station van Jette. De wedstrijd wordt in het najaar van 2018 afgesloten met een officiële inhuldiging en een tentoonstelling in het gemeentehuis.

Hoe deelnemen?

Fotoprints dienen per mail (we transfer), op CD of USB stick aangeleverd te worden met een resolutie van minimaal 300dpi en 3000x2000 pixels aan de dienst Nederlandstalige cultuur (cultuur@jette.irisnet.be, Wemmelsesteenweg 100) met de vermelding fotowedstrijd ‘Image de Jette in Beeld’.

Deelname aan de wedstrijd is volledig gratis.

Klik hier voor het volledige reglement