U bent hier: Home / Actualiteit / Firm Artlab: Projectoproep voor de artistieke sector

Firm Artlab: Projectoproep voor de artistieke sector

Bent u een kunstenaar? Zoekt u een plek om te experimenteren, een professionele omkadering, materiaal, een atelier,...? Dan is de projectoproep van Firm Artlab voor u bestemd! Dien uw kandidatuur in voor 24 januari en maak kans om bij de 7 geselecteerde projecten te horen.

Firm is een gemeentelijke vzw opgericht op initiatief van de schepenen van Cultuur van de gemeente Jette. De vzw heeft als taak het ter beschikking stellen van de nodige infrastructuur en de logistieke middelen, een persoonlijke begeleiding voor kunstenaars en/of culturele projecten evenals de promotie en de organisatie van evenementen (concerten, vernissages, tentoonstellingen, uitvoeringen, enz.) in het kader van dit project en dit binnen de gemeente Jette.

In deze moeilijke tijden voor de zogenaamde 'niet-essentiële' beroepen, waarin artiesten/kunstenaars zich vandaag bevinden, zonder eigen werkplaats, zonder toekomstperspectief, zonder hoop, zonder inkomen en/of enige hulp, is dit project een unieke kans om het werk van 7 artiesten in de schijnwerper te plaatsen.

Geïnteresseerd? Download hier het dossier en mail uw project door naar project@firm.brussels voor 24.01.2021 middernacht.